Caminada Sumant Capacitats Dosrius

caminada dosrius

La Diputació de Barcelona i la Fundació Itinerarium us conviden a la I Caminada Sumant Capacitats per a la inclusió. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la igualtat social, l’esport, la salut i la natura en entorns preciosos on cadacú s’hagi de superar. Amb la finalitat que ens serveixi en el mateix dia a dia per emprendre i tenir una actitiud activa i positiva.

El proper diumenge 21 a les 10H al Parc Natural del Montnegre i el Corredor de la Diputació de Barcelona s’inaugurarà el 7è circuit inclusiu Sumant Capacitats a Catalunya. Sent aquesta la I Caminada Sumant Capacitats dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

El recorregut de la inauguració recorrerà el tram 7A (2’3 Km) adaptat també per a persones amb dificultats de mobilitat. Es podrà fer, conjuntament amb tothom, amb cadira de rodes elèctrica, handbike i dues Joëlettes que la organització posarà a disposició de qui ho necessiti: info@annavives.net

El recorregut començarà a Can Bosc dins el propi Parc Natural del Montnegre i el Corredor i recorrerà l’entorn natural més maco del parc.

Les inscripcions són gratuïtes!  

INSCRIPCIONS AQUí

En acabar hi haurà medalles de xocolata per a tots els participants, regal Sport HG i de la pròpia Diputació de Barcelona. Les begudes i el bruch també hi serà present per desitjar-nos tots els presents unes bones festes i any 2015!

Dia: Diumenge 21 de desembre
Hora: 10 H del matí
Lloc inici cursa: Masia Can Bosc. Des de Llinars agafar camí cap a Dosrius. I seguir la indicació Camí del Corredor fins arribar a Can Bosc. Mapa inici Can Bosc. Com arribar
Distància: 2,30 Km.